Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NBA 2K23: Ενθουσιασμένοι οι φανς του παιχνιδιού από τις αλλαγές στην City (video)

Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να δούμε στο NBA 2K23, οι οποίες έχουν ως απώτερο σκοπό, ο παίκτης να διασκεδάζει και να παίζει περισσότερο. Όπως έγινε γνωστό, μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, το μέγεθος που έχει η City, θα είναι 30% μικρότερο σε σχέση με το μέγεθος που είχε στο 2Κ22, προκειμένου ο παίκτης να ξοδεύει λιγότερο χρόνο στις βόλτες που κάνει και να αποφασίζει γρηγορότερα τι θέλει να κάνει. Επίσης, έρχονται να προστεθούν σταθμοί μετρό, για να μπορεί να ταξιδεύει πιο γρήγορα στον προορισμό που θέλει.

Μαζί με αυτή την αλλαγή, έρχεται να προστεθεί και το Theater mode. Εκεί οι παίκτες θα βρίσκουν μία playlist που θα αποτελείται από τέσσερα events, τα οποία θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Στα events, θα έχει γρήγορο matchmaking για τα modes που θα επιτρέπουν στους παίκτες να πειραματιστούν και να διασκεδάσουν περισσότερο. Τα πρώτα events που έχουν επιβεβαιωθεί, είναι το Hustle, το 3v3 όπου το ρολόϊ για την επίθεση έχει διάρκεια 12 δευτερολέπτων και το Pulling Weight.

Στόχος αυτών των αλλαγών είναι να μπορεί να παίξει κάποιος ακόμα και μόνος του, χωρίς να είναι αναγκασμένος να βρει και να φτιάξει ομάδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*